Alla inlägg den 7 mars 2008

Av Lycka, en servicehund - 7 mars 2008 11:40


Vi har varit med matte idag och släpat på en massa återvinningsmaterial. Hennes rullstol är fullastad med allt möjligt skräp: tomburkar, tidningar m.m Hon längtar bara tills hon får tag i en liten pulka åt mig så att jag kan börja dra. Det kommer underlätta för matte väldigt mycket, särskilt när vi har varit och handlat.


På eftermiddagen höll matte på att tvätta kläder så det hände inte så mycket för oss hundar under tiden.


När hon var färdig i tvättstugan så fick vi träna ordentligt.
Jag tog tjänstetäcket från spiken och la den i mattes famn, jippie jag KAN det!! Äntligen! Så jag har kämpat med det där momentet!
Jag kan också nu krypa bredvid matte när hon rullar framåt, UTAN targetpinnen.


Så fort jag hör någonting åka i golvet, tex. en penna så tar jag upp den och lägger den direkt i mattes famn. Det tycker jag är jätteroligt och svansen går som en propeller.


Paula fick fortsätta sin träning med att lägga pennan i skålen och nu slänger matte pennan en bit så att hon först måste hämta den och sen säger matte "skålen" och då lägger Paula ner pennan i skålen. Paula fick också krypa och hon har en VÄLDIGT speciell krypstil. Det går inte att beskriva med ord. Matte kommer nog att filma det en dag så får ni se det istället.


Ruben har kommit i någon slags fas som innebär att han vill träna HELA tiden! Han får aldrig nog och han gör sina moment i raketfart!
Matte får sig ett gott skratt åt honom varje dag eftersom han är en riktig clown. Ja, det är inte bara matte som skrattar åt honom utan alla som känner honom. Han är verkligen unik...

Ovido - Quiz & Flashcards