Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Lycka, en servicehund - 4 mars 2008 21:19


Äntligen var det strålande väder!
Vi var ute i flera timmar efter lunch. Först gick vi ett tag på en bilfri väg så att vi fick springa. Jag hoppade efter snöklimpar och min dummy hur länge som helst, det är så himla roligt!


Sen stannade vi till på en parkering och tränade. Vi fick träna inkallning och ”sitt, stanna”. Jag har haft lite problem med det förut när matte har gått för långt ifrån mig, men idag gick det jättebra och matte kunde gå lååångt bort utan att jag reste mig. Den övningen tränar vi alla tillsammans och sen springer vi som tokar till matte när hon ropar på oss.


Efter det fick jag gå med kort koppel bredvid matte och så hade matte högsta farten på rullstolen så att vi fick ”jogga”. Vi småsprang så en lång stund, ända hem, så vi var ganska trötta när vi kom fram.


Sen fick vi äta och vila en liten stund och sen for vi iväg med matte på stan. Vi gick till massa olika ställen eftersom matte har massor med olika grejer att ordna inför sin resa. Vi gick bl.a på biblioteket och då tittade en av bibliotekarierna på mig och sa: ”Jaså, du är ute och jobbar!”.
Vi kom hem ganska sent och vi var trötta så vi fick avsluta dagen med att söka.

Ovido - Quiz & Flashcards