Alla inlägg den 20 maj 2008

Av Lycka, en servicehund - 20 maj 2008 22:58


Idag väcktes vi tidigare än vanligt eftersom matte hade saker att ordna. Vi hann inte med någon sökträning i förmiddags.  Sedan kl. 10.00 så kom Leo. Han ska vara här tills imorgon.


När matte hade ätit lunch så skulle hon till frisören och vi alla fyra fick följa med. Vilken tur att taxin var stor så att vi alla fick plats! Vi fick sitta bundna utanför frisören, men det var skönt ute och matte hade tagit med sig våran filt som vi fick sitta på.


När matte var färdig så gick vi en sväng på stan och gissa om folk stirrade! Undrar om det var för att vi var så många eller för att vi var så söta?!? När vi kom ut från stan så gick vi hemåt  genom skogen och då fick vi alla springa lösa. Jag tog min dummy och tänkte leka med Leo, men han var fullt upptagen med att nosa överallt!


Sedan när vi kom hem så åt vi middag. Och sedan började jag och Leo att leka! Och vi lekte, lekte, lekte och lekte lite till! Vi brottades, jagade varandra och hade dragkamp... Vi satt också tillsammans på balkongen och spanade!


På kvällen så var det dags för Brukshundklubben. Idag hade barnen prov för att ta Hundborgarmärket och sedan skulle det bakas tårta! Alla barnen klarade provet och var jätteglada och stolta. Det var ingen hundträning idag och därför var det inte heller med några hundar.


För att det inte skulle bli så stökigt på Brukshundklubben med oss alla fyra, så kom moster och hämtade mig och Leo och eftersom matte inte tycker om att lämna någon av oss hemma så fick Paula och Ruben följa med henne.
Idag var det som sagt fullt upp så vi har inte alls haft tid att träna något, men det hinner vi nog göra imorgon!


LYCKA

Ovido - Quiz & Flashcards