Alla inlägg den 4 september 2008

Av Lycka, en servicehund - 4 september 2008 06:31


Igår, onsdag, så träffade jag och matte Annika och Trixa för att jag skulle få träna att inte springa fram till andra hundar. Jag och matte gick ut och då var jag kopplad.


Det var bestämt innan vart Annika och Trixa skulle stå och jag och matte begav oss dit. När vi kom dit så bad matte mig att sitta och sedan kopplade hon loss mig. Trixa stod ca. 20 meter bort och jag ville såklart springa dit!
I samma sekund som jag reste mig så behövde matte bara harkla sig lite så lät jag bli att springa dit. Sedan gick jag och matte fram och tillbaka på gångbanan i närheten av Annika och Trixa. Jag var jätteduktig och gick vid mattes sida hela tiden! Någongång så stannade jag till för att lukta lite i gräset, men jag brydde mig inte alls om Trixa.


Efter det så stannade Annika och Trixa och jag och matte ställde oss bara en halv meter ifrån dem. Jag satte mig bredvid matte, utan kommando och fick springa efter min älskade boll som belöning!


Plötsligt så dök det upp två andra hundar bakom ett stort buskage. Jag stannade upp och tittade på dem, men rusade sedan i full fart till matte!
Träningen igår gick alltså jättebra!


Imorse så var det tidig morgon för oss eftersom att vi for iväg till moster för att vara med Atlas. Idag kom han inte till oss på morgonen utan han var hemma och väntade på oss och han blev jätteglad när vi kom! Vi brottades litegrann och så hade vi dragkamp med en penna...


Efter lunch så fick Atlas följa med oss när vi åkte hem till oss. Matte fick sedan besök och vi låg och vilade lite under tiden.

Vid tvåtiden så kom Atlas husse och hämtade  honom, men vi ska ju åka till honom imorgon bitti igen.

LYCKA

Ovido - Quiz & Flashcards