Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Lycka, en servicehund - 18 augusti 2009 10:04


Igår, måndag så gick vi iväg till boendet. När vi kom dit så hade brukaren inte kommit ut ännu. Jag och Ruben sprang runt och tittade efter henne och blev så glada när hon kom! Sen promenerade vi iväg till bäcken, men jag simmade inte så länge eftersom det började regna. När vi gick hemåt så såg matte att jag hade blod på ena tassen. Det undersöktes när vi kom hem och det var bara en spricka i en klo. Nu har jag bandage så att jag inte ska stöta i klon och få ont och riva upp den ännu mer!


 


Fast matte säger att hon inte är förvånad att jag skadar mina klor ibland; så som jag far omkring när vi är utomhus!


På kvällen var det fint väder så vi tog en långpromenad, bla så gick vi genom "vår" skog. Där gillar vi verkligen att vara och det är en fin stig som går genom skogen så att matte har lätt att ta sig fram.


Idag, tisdag så var vi en sväng till Bruksis. Ungdomsgruppen startar ju igen nästa vecka, så matte har börjat förbereda lite grann. Det ska bli roligt att träffa alla igen, efter sommaruppehållet!


Om några veckor så ska matte och Annika också leda en agilitykurs för nybörjare. Det är för vuxna och det tycker matte ska bli skoj! Lite annorlunda än att leda barn! Kursen är full och matte kommer nog att känna sig lite nervös... Hon är perfektionist och vill så klart att det ska bli så bra som möjligt! Vi kommer också att få följa med under alla 6 veckor och Paula kommer att vara demohund.


Efter att vi hade varit på Bruksis så gick vi till sjön för att jag skulle få träna. Jag fick träna enkelmarkeringar och även sök.
Mitt i alltihop så dök Atlas upp!?! Han och husse var ute och cyklade och Atlas fick syn på oss! Han hälsade på oss, men sen sprang han i full fart efter husse (som inte hade sett att Atlas hade stannat till vid oss!).
Nåja han kom ikapp husse iallafall.


Nu ikväll har vi bara tagit det lugnt. Matte håller på att förbereda teorion till ungdomsgruppen och hon tycker att det var skönt att vi var trötta ikväll, så att hon kunde sitta ifred och skriva!


LYCKA

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards