Alla inlägg den 17 februari 2009

Av Lycka, en servicehund - 17 februari 2009 20:54


Igår så tränade vi sök och "Varsågod" på förmiddagen. Efter lunch så arbetade matte med ett nytt kompendium, "Aktiveringsövningar", till ungdomsgruppen, så vi fick ben att gnaga på under tiden. När matte var färdig så gick vi ut så att vi fick springa av oss.


På eftermiddagen, efter mat och vila så fick vi träna. Vi började med att söka godis i lägenheten. Sedan tränade vi på att bära nycklar. Häromdagen när vi tränade detta så ville vi ju inte ens ta nycklarna i munnen. Men nu gick det mycket bättre; både jag och Paula lyfte nycklarna ifrån golvet!
Efter det så fick vi tömma tvättkorgen och det med samma entusiasm som vanligt!


I förmiddags så tränade vi sök och positionsväxlingar. Efter lunch så hade matte massor av ärenden att göra och bråttom var det också. Fast vi fick ju som vanligt följa med och när vi kom hem så var vi ganska trötta...


Sedan på eftermiddagen så var det ju dags att åka till Brukshundklubben.
Matte hade med sig en hel påse med grejer! Det skulle tränas aktiveringsövningar! Båda grupperna, de yngre barnen och ungdomarna, fick träna detta. Det som stod på programmet var bla. Putta boll, Buga, Pennan i skålen, Vilken leksak? Det är bra övningar att träna på inomhus när det tex. är så kallt som det är nu och därför är svårt att vara utomhus. Och så tycker både barn och hundar att det är roligt, förstås!!! Nästa vecka så ska gruppen träna aktiveringsövningar igen och sedan är det sportlov.


Nu är min skrinda helt komplett så nu ska jag få börja dra! Premiären blir nu till helgen, om det inte kommer snö!


LYCKA

Ovido - Quiz & Flashcards