Alla inlägg den 22 april 2008

Av Lycka, en servicehund - 22 april 2008 20:42


Hej alla bloggläsare!
Nu har matte kommit tillbaka från sin resa och det har tydligen varit två underbara veckor. Hon pratar om att åka tillbaka så fort som möjligt, va!?!


Vi har också haft två spännande veckor! Först var jag en helg med Maggan, Leo och Acke. Jag och Leo har lekt jättemycket och det finns en bild på det på min blogg. Ruben och Paula var då hos en familj som matte känner och där finns både hundar och barn.


Sedan var vi  en vecka med moster ute i en stuga. Där har vi för första gången i vårat liv fått åka skoter, jag har också sprungit efter skotern. Jag fick en ny hundkompis där och vi har bl.a haft dragkamp med en vedklabbe!
Vi har också fått smaka på ripa och det var väldigt gott...


Sista veckan så var vi ju i Lannavaara med två jättestora hundar och sedan kom morfar och hämtade oss därifrån.


Även fast vi har varit på "semester" så har vi varit helt slut nu efteråt. Det är klart, allt har ju varit nytt för oss. Men som sagt, det har varit så roligt.
Matte är så glad över att hon har så många vänner och bekanta som gärna tar hand om oss ibland så att hon kan åka på sina resor!


Igår har vi inte hunnit träna eftersom matte har haft så mycket att göra nu när hon har varit borta. Hon har tvättat, handlat o.s.v


Idag så har iallafall allt börjat gå tillbaka till det vanliga.
Vi har fått träna sök på förmiddagen och sedan har vi varit på stan med matte när hon har uträttat ärenden. På kvällen har vi som vanligt varit på Brukshundklubben. Först var barnen ute och tränade med sina hundar en stund. Sedan fick dom titta på när en kvinna visade hur man kan träna med sin hund. Barnen fick också ställa frågor.


Till sist visade matte och Paula hur man "tränar in" musmattan. Den kan man bl.a använda när man tränar agility.


Det är kul att få börja träna igen efter uppehållet.


Lyckliga LYCKA

Ovido - Quiz & Flashcards