Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Lycka, en servicehund - 7 juni 2009 08:40


De här två senaste dagarna har vi varit såååå trötta och har därför inte tränat desto mer! Vill vi ta det lugnt så får vi det!


Igår lördag så gick vi till skogen och matte hade med sig en dummy, som jag skulle få markera och apportera. Jag sitter helt lugnt bredvid matte när dummysen kastas iväg. Igår hämtade jag apporten, men droppade den någon meter ifrån matte. Själva farten ut till dummysen var det inget fel på, men det gick så segt in mot matte! För att jag inte skulle avsluta träningen med ett misslyckande så fick jag göra ett nytt försök och då gick det klockrent! Och efter det så slutade vi; alltså, med ett lyckat resultat!
Sedan tog vi en rejäl promenad istället.


Paula och jag poserar framför gruvan


På kvällen skulle moster på bio och Atlas fick vara med oss ett par timmar.
Idag, söndag, så var det hyfsat väder, så matte packade handdukarna och så gick vi iväg för att jag skulle få simma. Vid övergångsställena så SPRANG jag för att trycka på knapparna!


Vi gick först förbi moster för att få klorna klippta och Paula ligger nuförtiden HELT lugnt och stilla i mosters famn. Moster tycker att det är väldigt skönt, förut var kloklippningen ju en kamp! Sen gick vi till bäcken och jag simmade runt där ett bra tag.


På hemvägen så sprang jag lös och precis som häromdagen så sprang jag till matte när vi mötte en hund! Matte ropar inte på mig, utan väntar bara och så får jag belöning när jag kommer till henne!


Ikväll blev det heller ingen träning eftersom vi var så trötta! Men det är ju en ny dag imorgon och då kanske vi är lite piggare...


LYCKA

Ovido - Quiz & Flashcards